בחירת נתח הבשר הנכון
השלב הראשון בהכנת בשר חזיר מנגל טעים הוא בחירת נתח הבשר הנכון. אמנם ישנם נתחים רבים של חזיר שניתן להשתמש בהם לבשר חזיר, אך אנו ממליצים להשתמש בכתף חזיר או בתחת של בוסטון. הנתחים הללו אידיאליים מכיוון שיש בהם כמות טובה של שומן שתשמור על לחות הבשר במהלך תהליך הבישול הארוך.
כשאתה בוחר את כתף החזיר או התחת של בוסטון, חפש אחד שמשקל לפחות 5-7 פאונד. זה יבטיח שיש לך מספיק בשר כדי להאכיל קהל. בנוסף, חפשו נתח שיש בו כמות טובה של שייש בכל הבשר. זה יעזור לשמור על הבשר רך ועסיסי.
לאחר שבחרתם את נתח הבשר שלכם, הגיע הזמן להתחיל להכין אותו לתהליך הבישול האיטי. מתחילים בקיצוץ שומן עודף מהחלק החיצוני של הבשר. בעוד שאתה רוצה קצת שומן כדי לשמור על הבשר לח, יותר מדי שומן יכול להפוך את החזיר שמנוני.
הכנת ה-Rub
השלב הבא בהכנת BBQ pulled pork טעים הוא הכנת השפשוף. השפשוף הוא תערובת של תבלינים שתעניק לבשר החזיר שלך את הטעם הטעים שכולם אוהבים. אמנם יש הרבה מתכוני שפשוף ושונים, אבל אנחנו ממליצים לשמור את זה פשוט עם תערובת של מלח, פלפל, פפריקה, אבקת שום ואבקת בצל.
כדי להכין את השפשוף, פשוט שלבו 2 כפות מלח, כף פלפל שחור, כף פפריקה, כף אבקת שום וכף אבקת בצל בקערה קטנה. מערבבים את התבלינים יחד עד שהם מתאחדים היטב.
לאחר שתכין את השפשוף שלך, הגיע הזמן למרוח אותו על בשר החזיר. מתחילים בשפשוף כמות נדיבה של תערובת התבלינים על כל החלק החיצוני של כתף החזיר או קת בוסטון. הקפידו להכניס את השפשוף לכל פינות הבשר.
בישול איטי של בשר החזיר
עכשיו, כשהחזיר שלך מוכן, הגיע הזמן להכניס אותו לבישול האיטי. כדי להבטיח שהחזיר שלך מבושל לשלמות, אנו ממליצים לבשל אותו על אש נמוכה במשך 8-10 שעות. זה יאפשר לבשר להתבשל לאט ולהיות רך ועסיסי.
כדי להתחיל את תהליך הבישול, הנח את כתף החזיר או את קת בוסטון לתוך הבישול האיטי שלך. הוסף 1 כוס מרק עוף או מים לתחתית התנור האיטי. זה יעזור לשמור על לחות הבשר במהלך תהליך הבישול.
לאחר מכן, מכסים את התנור האיטי ומכוונים אותו לבישול על אש נמוכה למשך 8-10 שעות. במהלך תהליך הבישול, התנגדו לדחף לפתוח את המכסה ולבדוק את הבשר. בכל פעם שפותחים את המכסה משחררים חום ולחות, מה שיכול להאריך את זמן הבישול.
גריסה של בשר החזיר
לאחר שהבשר מבושל, הגיע הזמן לגרוס אותו. בעזרת שני מזלגות, מפרקים את הבשר לחתיכות קטנות בגודל ביס. הקפידו להשליך את כל עודפי השומן שעדיין עלולים להיות על הבשר.
לאחר שהחזיר נגרר, אתה יכול להוסיף לו את רוטב הברביקיו האהוב עליך. אמנם ישנם סוגים רבים ושונים של רטבי ברביקיו בחוץ, אך אנו ממליצים להשתמש ברוטב מתוק וחריף שישלים את הטעם של החזיר. אתה יכול גם להוסיף חלק מנוזל הבישול מהבישול האיטי לבשר החזיר המגורר כדי לשמור עליו לח.
הגשת ה- Pulled Pork
עכשיו כשהחזיר שלך מוכן, הגיע הזמן להגיש אותו! אנו ממליצים להגיש את החזיר החריף שלך על לחמנייה רכה ונימוחה עם תוספת של סלט כרוב. הסלט כרוב יספק ניגוד מרענן לבשר החזיר העשיר והמלוח. אתה יכול גם להגיש את החזיר האפוי שלך עם קצת שעועית אפויה, קלח תירס או סלט תפוחי אדמה.
אם נשארו לכם שאריות בשר חזיר, אפשר לשמור אותם בכלי אטום במקרר עד 4 ימים. אתה יכול גם להקפיא את שאריות החזיר שלך עד 3 חודשים.
דבר אחרון
הכנת BBQ pulled pork טעים היא קלה ממה שאתה חושב! על ידי בחירת נתח הבשר הנכון, הכנת שפשוף טעים ובישול איטי של החזיר לשלמות, אתה יכול ליצור מנה מעוררת תיאבון שתגרום לחברים ובני משפחתך להתחנן לשניות. אז בפעם הבאה שאתם מתכננים בישול, הקפידו להוסיף BBQ pulled pork לתפריט. האורחים שלך יודו לך!