טיפים וטריקים להכנת פיצה איטלקית
טיפ 1: בחר את הקמח הנכון
הקמח הנכון הוא הבסיס לכל פיצה נהדרת. בהכנת פיצה איטלקית, קמח 00 הוא סוג הקמח הנפוץ ביותר. הוא טחון דק ובעל תכולת חלבון נמוכה, מה שהופך אותו מושלם להכנת קרומי פיצה קלילים ופריכים. אתה יכול לקנות קמח 00 מכל מכולת איטלקית או באינטרנט.
טיפ 2: שלטו בבצק
הבצק הוא הלב של כל פיצה. כדי להכין פיצה מעולה בסגנון איטלקי, עליכם לשלוט בתהליך הכנת הבצק. המפתח הוא לתת לבצק לנוח לפחות 24 שעות במקרר. תהליך זה עוזר לגלוטן להתפתח, מה שמביא לקרום לעיס וטעים.
טיפ 3: בחר את התוספות הנכונות
פיצה איטלקית עוסקת בפשטות ובמרכיבים טריים. שמור על התוספות שלך פשוטות וטעימות. השתמש בעגבניות טריות, גבינת מוצרלה, בזיליקום טרי וטפטוף שמן זית כדי ליצור פיצה מרגריטה קלאסית. אתה יכול גם להתנסות עם תוספות שונות, כמו פרושוטו, פטריות או ארוגולה.
טיפ 4: השתמש באבן פיצה
אבן פיצה היא כלי חובה להכנת פיצה איטלקית. זה עוזר לפזר את החום באופן שווה ויוצר קרום פריך. חממו מראש את התנור ואת אבן הפיצה לפחות 30 דקות לפני אפיית הפיצה.
טיפ 5: אל תגזים
פיצה איטלקית היא הכל על איזון. אל תעמיס על הפיצה שלך יותר מדי תוספות, אחרת היא תהפוך רטובה וקשה לטיפול. שמור על זה פשוט ותן לטעמים לדבר בעד עצמם.