טיפים להכנת המק והגבינה המושלמים
לפני שנצלול למתכונים, בואו נעבור על כמה טיפים להכנת המק אנד צ'יז המושלם.
בחר את הגבינה הנכונה
הגבינה היא מככבת התוכנית בכל מתכון של מק אנד צ'יז, ולכן חשוב לבחור נכון. אמנם אתה בהחלט יכול להשתמש בגבינה מגוררת מראש, אבל עדיף לגרוס בעצמך לקבלת המרקם הקרמי ביותר. חפשו גבינות שנמסות היטב, כמו צ'דר, גאודה או פונטינה. ניתן גם להתנסות בשילובים שונים של גבינות לטעם מורכב יותר.
אל תבשל יתר על המידה את הפסטה
פסטה מבושלת יתר על המידה יכולה להפוך במהירות את המק והגבינה שלך לבלאגן עיסתי. כדי להימנע מכך, מבשלים את הפסטה עד שהיא פשוט אל-דנטה, או מעט יציבה לביס. זה יבטיח שהוא יחזיק היטב ברוטב ולא יהפוך לעיסה.
השתמש ברוטב על בסיס רו
רוטב על בסיס Roux נעשה על ידי בישול קמח וחמאה יחד ליצירת משחה סמיכה, אשר לאחר מכן מוקצף עם חלב ליצירת רוטב שמנת. זוהי השיטה המסורתית להכנת מק אנד גבינה, והיא יוצרת מרקם קטיפתי עשיר שקשה לנצח.
כעת, לאחר שעברנו על כמה טיפים להכנת המק אנד גבינה המושלם, בואו נצלול למתכונים.
מק אנד צ'יז אפוי קלאסי
אין כמו מק אנד גבינה אפוי קלאסי. המתכון הזה פשוט, אך משביע להפליא.
דבר אחרון
מק אנד צ'יז הוא אוכל מנחם קלאסי המושלם לכל אירוע. בין אם אתם מחפשים מתכון מסורתי של מק אנד גבינה אפוי, מק אנד גבינה לובסטר מפנק יותר, או אופציה טבעונית על בסיס צמחי, יש מתכון לכולם. על ידי ביצוע הטיפים והטכניקות האלה, תוכל ליצור מק אנד גבינה מושלם וקרמי בכל פעם. אז קח את המרכיבים שלך ותתחיל לבשל!