טיפים לקישוט והצגה
השתמש בפירות ופירות יער טריים פירות ופירות יער טריים יכולים להוסיף צבע וטעם לכל קינוח. הם גם דרך מצוינת להפוך את הקינוחים שלך ליותר כוללים. במקום להשתמש בתוספות על בסיס חלב כמו קצפת, נסה להשתמש בפירות יער טריים או בקומפוט פירות כדי להוסיף פרץ של טעם לקינוחים שלך. זוהי דרך מצוינת לתת מענה לאנשים שאינם סובלניים ללקטוז או טבעונים.
טיפים לאפיית קינוחים כולל
השתמש בפרחי מאכל פרחי מאכל הם דרך יפה וייחודית לקשט את הקינוחים שלך. לא רק שהם מוסיפים צבע ומרקם, אלא שהם גם דרך מצוינת לתת מענה לאנשים ללא גלוטן או טבעונים. כמה פרחי מאכל פופולריים כוללים לבנדר, עלי כותרת של ורדים וציפורני חתול.